Vaillant Schoten

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bij Centrale Verwarming Ielegems kun je terecht voor de plaatsing van Vaillant in de regio Schoten. Wij zijn een erkend Vaillant installateur en helpen je graag!

Erkend installateur van Vaillant in de regio Schoten

Vaillant is Europees marktleider op het gebied van energie- en verwarmingssystemen. Met dit merk kies je dan ook voor de hoogste kwaliteit. Als erkend installateur van Vaillant in de regio Schoten kunnen wij je onder meer helpen met de plaatsing, het onderhoud en het repareren van je CV. Zo heb je de keuze uit diverse soorten condensatieketels, zoals verschillende modellen gaswand- en vloerketels. Ook goed onderhoud is van groot belang: een goed onderhouden ketel verbruikt namelijk minder, stookt beter en gaat langer mee! Naast het verplichte onderhoud kan ook een preventieve onderhoudsbeurt erg zinvol zijn en kosten besparen.

Vraag een offerte aan of maak direct een afspraak

Wil je Vaillant in de regio Schoten laten plaatsen of onderhouden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie of een afspraak. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0485.540.126. Je hoeft je geen zorgen te maken over je oude ketel of overig afval: dat nemen wij namelijk gewoon mee! Bekijk ook eens ons laatste nieuws met onder meer handige energie bespaartips.

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!