Vaillant Schilde

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Voor het plaatsen, onderhouden of repareren van Vaillant in de regio Schilde ben je bij Centrale Verwarming Ielegems op de juiste plek. Als erkend Vaillant installateur helpen wij je graag!

Installatie van Vaillant in de regio Schilde

Centrale Verwarming Ielegems is een erkend Vaillant installateur en gespecialiseerd in het plaatsen, herstellen en periodiek onderhouden van CV. Ook voor warmtepompen en boilers ben je bij ons op de juiste plek. Klanten kiezen voor ons vanwege de:

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • Goede service, óók na verkoop en installatie;
  • Expertise en ervaring.

Wil je een CV van Vaillant in de regio Schilde laten installeren? Dan heb je bij ons de keuze uit diverse soorten condensatieketels. We bieden onder meer gaswandketels (o.a. ecoTEC exclusiv en ecoTEC plus) en vloerketels (o.a. ecoCOMPACT VSC en ecoCRAFTexclusiv). We adviseren je graag welke ketel het beste past bij je wensen en budget.

Contact opnemen

We helpen je graag bij het plaatsen, repareren of onderhouden van Vaillant in de regio Schilde. Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen naar telefoonnummer 0485.540.126. Uiteraard kun je ook direct een offerte aanvragen. Maak je  geen zorgen over uw oude ketel en het afval dat bij het afbreken komt kijken: wij nemen dat namelijk gewoon mee!

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!