Vaillant Kapellen

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Voor de plaatsing of het onderhoud van Vaillant in de regio Kapellen schakel je de hulp in van Centrale Verwarming Ielegems. Wij zijn een erkend Vaillant installateur en helpen je graag!

Ervaren installateur van Vaillant in de regio Kapellen

Als erkend Vaillant installateur heeft Centrale Verwarming Ielegems ruime ervaring en de juiste expertise om jou van dienst te kunnen zijn: van installatie tot herstel en onderhoud van je CV. Vaillant is Europees marktleider in energie- en verwarmingssystemen. Met dit merk kies je dus voor kwaliteit! Wij bieden diverse soorten condensatieketels aan. Na de plaatsing van een CV is goed onderhoud van groot belang. Een goed onderhouden ketel verbruikt namelijk minder, stookt beter en gaat langer mee. Mocht je onverhoopt toch een storing of mankement van Vaillant in de regio Kapellen ondervinden, dan kun je ons altijd inschakelen voor reparaties.

Bel ons voor een afspraak of vraag een offerte aan

Klanten kiezen voor Centrale Verwarming Ielegems vanwege de goede service en prijs-kwaliteitverhouding. Wil je Vaillant in de regio Kapellen laten installeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0485.540.126. U kunt tevens direct een gratis offerte aanvragen. Bekijk ook eens ons laatste nieuws met o.a. handige energie bespaartips!

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!