Vaillant installateur

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Centrale Verwarming Ielegems is een erkend Vaillant installateur in de regio Schoten, Schilde, Brasschaat en Kapellen. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, herstellen en onderhouden van centrale verwarmingen.

Erkend Vaillant installateur

Vaillant is Europees marktleider in energie- en verwarmingssystemen. Met dit merk kies je dus voor de hoogste kwaliteit! Mede daarom zijn wij erkend Vaillant installateur geworden. Je kunt bij ons terecht voor het plaatsen, repareren en periodiek onderhouden van een CV. Ook voor boilers en warmtepompen ben je bij ons op de juiste plek. Klanten kiezen voor Centrale Verwarming Ielegems vanwege onze:

  • Kennis en kunde;
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • Goede service, ook na verkoop en installatie.

Je hebt bij ons de keuze uit gaswand- en vloerketels van Vaillant, bijvoorbeeld de ecoTEC exclusiv, ecoTEC plus of ecoTEC plus VC. We denken graag met je mee welke ketel het beste bij je wensen en budget past.

Contact opnemen met Centrale Verwarming Ielegems

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen als Vaillant installateur? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 0485.540.126 of direct een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zijn onder meer werkzaam in de regio Schoten, Brasschaat, Schilde en Kapellen. Neem ook eens een kijkje bij ons laatste nieuws, waar je onder meer tips voor energiebesparing vindt!

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!