Vaillant installateur Antwerpen

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Centrale Verwarming Ielegems is een ervaren en erkend Vaillant installateur in de regio Antwerpen. Onze specialisten staan voor je klaar om te helpen bij je centrale verwarming.

Erkend Vaillant installateur in de omgeving van Antwerpen

Of je nu een centrale verwarming van Vaillant wilt laten installeren, herstellen of onderhouden: Centrale Verwarming Ielegems helpt je graag! Als erkend Vaillant installateur in de regio Antwerpen beschikken wij over de juiste expertise om je van dienst te kunnen zijn. Wij bieden diverse soorten condensatieketels in verschillende modellen, zoals:

  • Gaswandketels: EcoTEC exclusiv, EcoTEC plus, EcoTEC plus 80-120 of EcoTEC plus VC
  • Vloerketels: ecoCOMPACT VSC, ecoVIT exclusive of ecoCRAFT exclusive

Ook voor warmtepompen en boilers ben je bij ons op de juiste plek. We hechten veel waarde aan een goede service, ook ná de verkoop en installatie. We kunnen je bijvoorbeeld helpen met periodiek onderhoud of met het herstellen van gebreken. Een goede prijs-kwaliteitverhouding staat daarbij voorop.

Bel ons voor een afspraak of meer informatie

Ben je benieuwd hoe wij je van dienst kunnen zijn als Vaillant installateur in de regio Antwerpen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0485.540.126. Je kunt tevens direct een offerte aanvragen voor een gedetailleerde prijsopgave. Neem ook eens een kijkje bij ons laatste nieuws voor o.a. energie bespaartips!

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!