Vaillant Deurne

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Voor de installatie of het onderhoud aan Vaillant ketels in Deurne kunt u contact opnemen met de vakmensen van Centrale Verwarming Ielegems (CVI). Wij helpen u graag met al uw problemen en/of vragen omtrent Vaillant producten in de regio Deurne. Wij zijn zeer ervaren en erkend als Vaillant installateur en hebben in Deurne en omgeving al veel mensen mogen helpen met het plaatsen, onderhouden en repareren van cv-installaties.

Plaatsen van een nieuwe Vaillant ketel in Deurne

Cv-ketels moeten regelmatig worden nagekeken en indien nodig zal de ketel aan vervanging toe zijn. Mocht dat nu bij u het geval zijn dan komen wij graag bij u in Deurne langs voor de installatie van een nieuwe Vaillant cv-ketel. Niet alleen komen wij deze voor u installeren, wij breken de oude ketel af en nemen die voor u mee zodat u niet met de rommel blijft zitten.

Ook voor onderhoud aan uw Vaillant cv-ketel in Deurne

Nadat u een nieuwe ketel door ons heeft laten installeren, gaat onze dienstverlening door in de vorm van een onderhoudscontract. Dit is uiteraard niet verplicht, maar wel verstandig. Een cv-ketel die slecht is onderhouden loopt niet alleen de kans om te beschadigen, maar werkt ook minder efficiënt. Daardoor zal u in de wintermaanden meer moeten stoken om uw woning warm te krijgen en daarenboven zal uw energierekening oplopen. U voorkomt dit met een periodieke onderhoudsbeurt van CVI. Wij zorgen ervoor dat uw Vaillant cv-installatie in Deurne als een zonnetje zal blijven werken. Voor meer informatie over onze dienstverlening, of om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met 0485 – 540 126.

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!