Vaillant Brasschaat

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bij Centrale Verwarming Ielegems kun je terecht voor de plaatsing, het herstel en het onderhoud van Vaillant in de regio Brasschaat.

Plaatsing, herstel en onderhoud van Vaillant in de regio Brasschaat

Als erkend Vaillant installateur beschikt Centrale Verwarming Ielegems over de juiste expertise om je CV te plaatsen en te onderhouden in de omgeving van Brasschaat. Je kunt bij ons rekenen op:

  • Jarenlange ervaring;
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • Goede service, ook na verkoop en installatie.

Vaillant is Europees marktleider in energie- en verwarmingssystemen. Met Vaillant kies je dus voor kwaliteit! Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten condensatieketels, zoals vloer- en gaswandketels in diverse modellen. Ook kun je bij ons terecht voor boilers en warmtepompen. Na de installatie houdt het voor ons niet op: we helpen je namelijk graag bij het periodiek onderhoud en (onverhoopte) herstelwerkzaamheden. Een goed onderhouden CV gaat langer mee en verbruikt minder!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je een CV van Vaillant in de regio Brasschaat laten plaatsen, onderhouden of repareren? Neem dan contact op met Centrale Verwarming Ielegems voor een afspraak. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0485.540.126 of vraag eerst vrijblijvend een prijsindicatie aan. Bekijk ook eens ons laatste nieuws met o.a. tips om energie te besparen!

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!