Vaillant Antwerpen

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Voor de installatie en het onderhouden van Vaillant in de regio Antwerpen bent je bij Centrale Verwarming Ielegems op de juiste plek. Wij helpen je graag!

Plaatsen of onderhouden van Vaillant in de regio Antwerpen

Centrale Verwarming Ielegems is een ervaren en erkend installateur van Vaillant centrale verwarmingen. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten condensatieketels, zoals gaswand- en vloerketels in diverse modellen. Ook helpen we je graag aan boilers, installaties voor warm water en warmtepompen. Na het installeren van Vaillant in de regio Antwerpen blijven we je graag van dienst. Onze service houdt namelijk niet op na het installeren! Ook goed onderhoud is van belang om je CV optimaal te laten functioneren en zo lang mogelijk mee te laten gaan. Een goed onderhouden ketel verbruikt minder en stookt beter. Indien er onverhoopt iets stuk gaat aan je CV, kun je ons tevens bellen voor herstel en reparatie.

Neem contact op voor een afspraak

Wil je Vaillant in de regio Antwerpen laten plaatsen, onderhouden of repareren? Dan staat Centrale Verwarming Ielegems voor je klaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak door te bellen naar 0485.540.126. Je kunt tevens direct een gratis offerte aanvragen voor een gedetailleerde prijsopgave. Bekijk ook eens ons laatste nieuws met onder meer handige (energie)bespaartips!

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!