Onderhoud

Erkend Vaillant installateur Tom Ielegems uit Brecht (Antwerpen) biedt een preventief en/of periodiek onderhoud van cv ketels aan tegen correcte prijs! » vraag vrijblijvende informatie en/of een idee van de prijzen

In onze maatschappij met zijn hoog gesofisticeerde materialen en systemen zet de trend naar steeds minder onderhoudsbeurten zich onverminderd voort: denk alleen maar aan uw auto, en vergelijk dat even met tien of zelfs maar vijf jaar geleden…

Ook in de verwarmingstechnologie is deze tendens onmiskenbaar aanwezig.

Gas is sowieso een onderhoudsvriendelijke energiebron.

Ook de Vaillant-verbrandingssystemen zijn uitgekiend en dus onderhoudsarm.

Of we er ooit in slagen om volledig onderhoudsvrije (verbrandings-)systemen te maken is twijfelachtig en alleszins nog niet voor morgen. Overigens heeft ook de veiligheid zijn rechten, en kan het dus geen kwaad om op geregelde tijdstippen je installatie te laten controleren. Better safe than sorry!

Een goed onderhouden cv-ketel verbruikt minder en ‘stookt‘ beter. Naast een verplicht onderhoud (voor bvb gasketels) kan ook een preventieve onderhoudsbeurt nuttig zijn en kosten besparen!

PERIODIEK ONDERHOUD

VERPLICHT (2-) JAARLIJKS ONDERHOUD VAN CV KETEL
O.a. om veiligheidsredenen maar niet alleen heeft de wetgever bepaald dat centrale verwarmingsinstallaties geregeld onderhouden moeten worden. De frequentie van de verplichte onderhoudsbeurten hangt af van het type cv-installatie:

meer details inzake verplicht onderhoud van CV-installaties kan je vinden op vlaanderen.be

Ook hier gaan we prijsbewust tewerk, zoals je dat van ons gewend bent.

Beschouw het als ons streven naar een langetermijn-relatie!

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!