Onderhoud verwarmingsketel Turnhout

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Reken op Centrale Verwarming Ielegems voor het onderhoud van uw verwarmingsketel in de regio Turnhout. Is het tijd voor een periodiek onderhoud of wilt u preventief een onderhoud laten uitvoeren? Neem dan contact op met de erkende technici van Centrale Verwarming Ielegems voor een grondige controle van uw cv-ketel.

Erkende technicus voor grondig onderhoud van uw verwarmingsketel in Turnhout

Om veiligheidsreden is het wettelijk verplicht om uw cv-ketel jaarlijks of tweejaarlijks te laten onderhouden. Natuurlijk kunt u dit ook preventief aanvragen. Een goed onderhouden verwarmingsketel is veiliger, maar werkt tevens efficiënter. Hoewel moderne verwarmingsketels onderhoudsarm zijn, is een regelmatig controle aangeraden. Centrale Verwarming Ielegems biedt u een grondig onderhoud van uw verwarmingsketel in Turnhout en omgeving aan. Als erkende Vaillant installateur zijn wij bovendien zeer bekend met de werking van uw ketel. Zo weten we als geen ander hoe verwarmingsketel op gas te onderhouden zodat u jarenlang geniet van de heerlijke warmte die de cv-ketel u biedt in uw huis.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tijdens het onderhoud van uw verwarmingsketel in Turnhout en omgeving gaan wij altijd prijsbewust te werk zonder in te boeten aan kwaliteit. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan. Bel daarvoor naar 0485 – 540 126 of gebruik het formulier. Ook met al uw vragen kunt u hier terecht.

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!