Onderhoud Vaillant Antwerpen

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Goed onderhoud van een Vaillant CV ketel is zeer belangrijk en laat je over aan Tom Ielegems, een erkend Vaillant installateur in de omgeving van Antwerpen. Bij een zeer ervaren CV-technicus als Tom is het onderhoud van je CV ketel in goede handen!

Onderhoud Vaillant CV ketel in de omgeving van Antwerpen

Het Duitse merk Vaillant is Europees marktleider in de verwarmingssystemen. Dit is ook de reden waarom wij gespecialiseerd zijn in het plaatsen van CV’s van dit merk. Maar wij doen meer dan alleen installeren; ook voor het onderhoud en het herstelling op je CV schakel je een vakman als Tom Ielegems in! Wij bieden je een preventief en periodiek onderhoud van je ketel voor een zeer scherpe prijs. Het hangt af van het type CV ketel hoe vaak deze onderhouden dient te worden. Je kunt ook kiezen voor een preventief onderhoud van je Vaillant CV ketel in de omgeving van Antwerpen om grote problemen te voorkomen. Van onze verwarmingssystemen hebben wij beschikbaar:

  • Zonneboilers;
  • Warmtepompen;
  • Condensatieketels, zoals gaswandketels en vloerketels;
  • Boilers en toestellen om sanitair water te verwarmen.

Interesse in onze diensten

Heeft u interesse in de diensten van Tom Ielegems? Laat dan het onderhoud aan uw Vaillant CV ketel in de omgeving van Antwerpen over aan Centrale Verwarming Ielegems. Vraag online onze gratis offerte aan of bel ons op het telefoonnummer 0485.540.126 voor meer informatie.

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!