Onderhoud Vaillant Antwerpen

 

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

 

N

Uitstekende service

 

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

 

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

 

Goed onderhoud van de Vaillant condensatieketel binnen je woning in regio Antwerpen is zeer belangrijk. Een goed onderhouden condensatieketel verbruikt minder en stookt beter. In sommige gevallen is het zelfs in de wet vastgelegd om je cv ketel met regelmaat te laten onderhouden. Het onderhoud aan je condensatieketel laat je over aan Tom Ielegems, een erkend Vaillant installateur in de omgeving van Antwerpen. Bij deze ervaren cv-technicus is het onderhoud van je cv ketel in goede handen!

Periodiek onderhoud aan de Vaillant condensatieketel in je huis in Antwerpen is van levensbelang

Het is niet voor niets dat het wettelijk verplicht is om je cv ketel regelmatig te laten onderhouden. Waar een lager verbruik en efficiënter stoken voor veel mensen belangrijke redenen zijn om hun condensatieketel te laten onderhouden is er nog een veel belangrijkere reden: de veiligheid. Om zekerheid te houden over de veiligheid van de condensatieketel van je woning in Antwerpen, is regelmatig onderhoud belangrijk. Indien er tijdens de onderhoudsbeurt blijkt dat er een defect is, lossen wij dit meteen voor je op. Vervolgens kun je weer jarenlang zorgeloos stoken.

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Onderhoud aan je Vaillant cv ketel in de omgeving van Antwerpen

Het Duitse merk Vaillant is Europees marktleider in verwarmingssystemen. Daarom plaatsen wij uitsluitend cv-ketels van dit merk. Maar wij doen meer dan alleen installeren; ook voor het onderhoud en het herstelling op je cv schakel je een vakman als Tom Ielegems in! Wij bieden je preventief en periodiek onderhoud aan je ketel voor een zeer scherpe prijs. Het hangt af van het type cv ketel hoe vaak deze onderhouden dient te worden. Je kunt ook kiezen voor preventief onderhoud van je Vaillant cv ketel in de omgeving van Antwerpen om grote problemen te voorkomen. Van onze verwarmingssystemen hebben wij beschikbaar:

  • Zonneboilers
  • Warmtepompen
  • Condensatieketels, zoals gaswandketels en vloerketels
  • Boilers en toestellen om sanitair water te verwarmen

Maak jij gebruik van de diensten van een ervaren cv-technicus?

Heb je interesse in de expertise en uitstekende dienstverlening? Laat dan het onderhoud aan je Vaillant cv ketel in de omgeving van Antwerpen over aan Centrale Verwarming Ielegems. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan door te bellen naar 0485.540.126. Wil je eerst nog wat vragen? Meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Neem ook dan zeker contact op. Je bereikt ons via eerdergenoemd nummer.

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!