Onderhoud condensatieketel Vaillant

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Het onderhoud van je condensatieketel Vaillant laat je over aan het professionele bedrijf Central Verwarming Ielegems. In de omgeving van Schoten, Schilde, Brasschaat, Kapellen en Antwerpen staat wij bekend om onze goede prijs-kwaliteit verhouding en onze uitstekende service, ook na de installatie van je condensatieketel.

Laat onderhoud van een condensatieketel Vaillant door een professional uitvoeren

Centrale Verwarming Ielegems is een erkend Vaillant installateur in de buurt van Schoten, Schilde, Brasschaat, Kapellen en Antwerpen. Wij helpen je graag met de installatie, onderhoud en plaatsing van een condensatieketel Vaillant. Onderhoud van je condensatieketel is zeer belangrijk, want een goed onderhouden CV ketel verbruikt veel minder energie en is veilig in gebruik. Wij bieden een preventief of een periodiek onderhoud van condensatieketels aan tegen een zeer scherpe prijs. Onze condensatieketels zijn verkrijgbaar als gaswandkegels en vloerketels:

  • Gaswandkegels: Vaillant ecoTEC exclusiv, ecoTEC plus, ecoTEC plus 80-120, ecoTEC plus VC.
  • Vloerketels: Vaillant ecoCOMPACT VSC , ecoCRAFT exclusive en ecoVIT exclusiv.

Het merk Vaillant plaatst zelf niet haar eigen merk ketels. Daarom kun je rekenen op onze professionele installateurs die goed bekend zijn met het merk Vaillant. Bij de plaatsing van een nieuwe condensatieketel, ruimen wij al het afval dat vrijkomt op en nemen je oude ketel mee. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar.

Persoonlijke service

Ben je benieuwd wat Centrale Verwarming Ielegems voor jou kan betekenen? Bel ons dan gerust op het telefoonnummer 0485.540.126 voor meer informatie over onze diensten. Je kunt ook online een gratis offerte aanvragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!