Centrale verwarming Zoersel

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Centrale Verwarming Ielegems is een erkende loodgieter en installateur van Vaillant. Bent u op zoek naar een technicus voor het onderhouden of repareren van uw Vaillant ketel, boiler of warmtepomp? Of wilt u deze laten installeren in uw huis? Neem dan contact met ons op.

Erkende loodgieter voor de plaatsing van uw Vaillant verwarmingssysteem

Dankzij zijn uitstekende kwaliteit en technische vooruitstrevendheid is Vaillant Europees marktleider op het gebied van verwarmingssystemen. Wilt u ook genieten van de modernste verwarmingssystemen in uw huis? Dan is Centrale Verwarming Ielegems uw erkende Vaillant loodgieter in Turnhout en omgeving. Wij bieden een uitstekende service en vakkundige installatie van uw cv, boiler of warmtepomp. Bij ons geniet u bovendien altijd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Periodiek onderhoud

Heeft u al een Vaillant ketel of boiler en wenst u een periodiek onderhoud? Ook dan rekent u op de kennis van onze erkende Vaillant loodgieter. Uw condensatieketel is bij Centrale Verwarming Ielegems in goede handen. Wij zorgen dat uw installatie veilig en efficiënt blijft werken. Als tijdens het onderhoud toch een defect wordt opgemerkt, lossen we dit bovendien snel en prijsbewust voor u op.

Contacteer ons voor een offerte

Wilt u een loodgieter voor de installatie of het onderhoud van een Vaillant energie- of verwarmingssysteem? Vraag dan uw vrijblijvende offerte aan. Bel hiervoor naar 0485 – 540 126. Wij zijn bovendien zes dagen per week bereikbaar.

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!