Installateur condensatieketel Brasschaat

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Je zoekt een installateur voor een condensatieketel in de regio Brasschaat: schakel dan de expertise in van Centrale Verwarming Ielegems. Tom Ielegems is een ervaren en erkend installateur die ook gespecialiseerd is in Vaillant. Dit is een Europese marktleider in verwarmings- en energiesystemen. Onze installateur verzorgt de plaatsing, onderhoud, herstelling en zelfs het nazicht van het systeem. Je kunt bij ons dus voor het hele pakket terecht. Wij bieden je daarbij een goede service tegen een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Onze installateur kan de condensatieketel in de hele provincie Antwerpen installeren, waaronder Brasschaat.

Installateur van een condensatieketel in Brasschaat: enkel gas

Centrale Verwarming Ielegems is gespecialiseerd in gasketels en installeren dus geen ketels voor mazout. Aangezien Vaillant zelf geen ketels plaatst, is het goed te weten dat wij als installateur wel een condensatieketel kunnen plaatsen in de regio Brasschaat en de rest van de provincie Antwerpen. Dient een oude ketel afgebroken te worden? Maak je geen zorgen, wij nemen deze gewoon mee en laten de werkplek gewoon weer netjes en proper achter. Ook het onderhoud en herstelling aan je ketel nemen wij op ons.

Offerte op maat

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van de installateur van een installatieketel in de omgeving van Brasschaat? Wil je meer informatie over ons bedrijf? Contacteer ons dan via 0485/54.01.26. Je kunt ook direct een offerte op maat aanvragen.

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!