Installateur condensatieketel Antwerpen

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Centrale Verwarming Ielegems is een erkend Vaillant installateur van een condensatieketel in de regio Antwerpen. Ruime ervaring, uitstekende service en een goede prijs-kwaliteitverhouding: dat is waar wij voor staan!

Erkend installateur van een condensatieketel in de regio Antwerpen

Wil je een CV laten plaatsen, herstellen of onderhouden? Maak dan een afspraak met onze installateur voor een condensatieketel in de regio Antwerpen. Wij bieden je de keuze uit verschillende soorten condensatieketels, zoals:

  • Gaswandketels: ecoTEC exclusiv, ecoTEC plus, ecoTEC plus 80-120 of ecoTEC plus VC.
  • Vloerketels: ecoCOMPACT VSC, ecoVIT exclusive of ecoCRAFT exclusive.

Vaillant is marktleider in Europa op het gebied van verwarmingssystemen en staat garant voor de hoogste kwaliteit. Goed onderhoud is echter van groot belang om zo lang mogelijk plezier te houden van je CV. Een goed onderhouden CV verbruikt namelijk minder en stookt beter. Je kunt altijd onze hulp inschakelen voor een periodieke onderhoudsbeurt.

Maak direct een afspraak

Wil je meteen een afspraak maken met onze installateur van een condensatieketel in de regio Antwerpen? Bel dan naar telefoonnummer 0485.540.126. We adviseren je graag welke ketel het beste past bij jouwuw wensen en budget. Maak je je geen zorgen over je oude ketel of overige rommel: wij nemen namelijk alles mee! Neem ook eens een kijkje bij ons nieuws voor handige tips om energie te besparen.

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!