Installateur centrale verwarming Schoten

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Voor een ervaren installateur van centrale verwarming in de regio Schoten ga je naar Centrale Verwarming Ielegems. Als erkend Vaillant installateur helpen wij je graag!

Ervaren installateur van centrale verwarming in de regio Schoten

Wil je je oude CV laten vervangen en zoek je daar een ervaren installateur van centrale verwarming in de regio Schoten voor? Dan staan wij graag tot je dienst. Centrale Verwarming Ielegems heeft ruime ervaring en is gespecialiseerd in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV’s. De meeste klanten kiezen voor ons vanwege onze:

  • Kennis en kunde;
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding;
  • Uitstekende service, ook nadat we je CV hebben geplaatst.

Wij verkopen diverse soorten condensatieketels van Vaillant. Vaillant is Europees marktleider in verwarmingssystemen en staat garant voor kwaliteit. We adviseren je graag welke ketel het beste aansluit bij je wensen, situatie en budget. Je wilt natuurlijk dat je CV zo lang mogelijk mee gaat: goed onderhoud is daarbij van groot belang. Een goed onderhouden CV verbruikt namelijk minder en stookt beter. Ook bij onderhoud kunnen wij je helpen.

Maak een afspraak met onze installateur

Wil je een afspraak maken met onze installateur van centrale verwarming in de regio Schoten? Bel dan naar telefoonnummer 0485.540.126 voor een afspraak. Bekijk ook eens ons laatste nieuws (met o.a. energie bespaartips) of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!