Installateur centrale verwarming Schilde

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Indien je een ervaren installateur van centrale verwarming in de omgeving van Schilde zoekt, ben je bij Centrale Verwarming Ielegems aan het juiste adres. Wij zijn erkend Vaillant installateur en helpen je graag!

Erkend installateur van centrale verwarming in de regio Schilde

Of je nu een CV wilt laten installeren, onderhouden of repareren: Centrale Verwarming Ielegems is je graag van dienst. Wij staan garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een goede service, ook nog ná dat we de CV hebben geplaatst. Zoek je een betrouwbare en ervaren installateur van centrale verwarming in de regio Schilde? Je hebt bij ons de keuze uit diverse soorten condensatieketels van Vaillant, die wij graag thuis komen plaatsen. Je hoeft je geen zorgen te maken over je oude CV of andere rommel, want wij nemen alles weer gewoon mee! Ook voor periodiek (en verplicht) onderhoud kun je onze hulp inschakelen. Een goed onderhouden CV verbruikt minder, stookt beter en gaat langer mee.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen als installateur van centrale verwarming in de regio Schilde? Bel ons dan op telefoonnummer 0485.540.126of vraag direct een offerte aan. We adviseren je graag over de CV die het beste bij je wensen en budget past. Bekijk ook eens ons laatste nieuws voor o.a. handige energie bespaartips!

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!