Installateur centrale verwarming Kapellen

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Centrale Verwarming Ielegems is een ervaren installateur van centrale verwarming in de regio Kapellen. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het plaatsen van een CV.

Erkend installateur van centrale verwarming in de regio Kapellen

Vaillant is marktleider in Europa op het gebied van energie- en verwarmingssystemen en staat garant voor kwaliteit. Centrale Verwarming Ielegems is dan ook erkend Vaillant installateur van centrale verwarming in de regio Kapellen. Je hebt bij ons de keuze uit diverse soorten condensatieketels, zoals:

  • Vloerketels: ecoCOMPACT VSC, ecoVIT exclusive of ecoCRAFT exclusive.
  • Gaswandketels: ecoTEC exclusiv, ecoTEC plus, ecoTEC plus 80-120 of ecoTEC plus VC.

Ook voor het herstellen van gebreken en voor periodiek onderhoud ben je bij ons op de juiste plek. Een goed onderhouden ketel stookt beter, verbruikt minder en gaat zo langer mee. We staan garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een goede service, óók nadat we je CV hebben geïnstalleerd.

Maak een afspraak of bel ons voor meer informatie

Zoek je een ervaren installateur van centrale verwarming in de regio Kapellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen door te spreken of meteen een afspraak te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0485.540.126. Je hoeft je geen zorgen te maken over je oude CV of overige rommel: wij nemen namelijk alles gewoon mee en zullen alles proper afwerken!

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!