Installateur centrale verwarming Brasschaat

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Voor een ervaren installateur van centrale verwarming in de regio Brasschaat ga je naar Centrale Verwarming Ielegems. Wij zijn erkend Vaillant installateur en bieden altijd de beste service.

Ervaren installateur van centrale verwarming in de regio Brasschaat

Bij Centrale Verwarming Ielegems kun je terecht voor het plaatsen, onderhouden en repareren van uw CV. Wij zijn erkend installateur van Vaillant, dat Europees marktleider is in energie- en verwarmingssystemen. Met Vaillant kies je dus voor de hoogste kwaliteit! Wij bieden verschillende soorten condensatieketels aan, zoals diverse modellen vloer- en gaswandketels. Bij het installeren van je nieuwe ketel nemen wij de oude altijd mee, zodat je zelf niet met de rommel zit. Klanten kiezen voor ons als installateur van centrale verwarming in de regio Brasschaat vanwege onze:

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • Goede service, ook na verkoop en installatie;
  • Expertise en ervaring.

Ook bij onderhoud helpen wij je graag. Periodiek onderhoud is nodig (en verplicht) om je CV goed te laten werken en langer mee te laten gaan.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen als installateur van centrale verwarming in de regio Brasschaat? Bel dan naar telefoonnummer 0485.540.126 voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave. We nemen graag de tijd om je te adviseren. Bekijk ook eens ons laatste nieuws met o.a. tips om energie te besparen!

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!