Installateur centrale verwarming Antwerpen

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Centrale Verwarming Ielegems is een erkend installateur van centrale verwarming in de omgeving van Antwerpen. We bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en helpen je graag! Met de jarenlange ervaring ben je verzekerd van de beste kwaliteit, een goede service en een juiste prijs. Laat je centrale verwarming in Antwerpen plaatsen door een erkend installateur; Centrale Verwarming Ielegems.

Erkend installateur van centrale verwarming in de regio Antwerpen

Als erkend Vaillant installateur kunnen wij je onder meer helpen bij het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV, boilers en warmtepompen. Je kunt bij ons terecht voor diverse soorten condensatieketels, zoals:

  • Vloerketels: ecoCOMPACT VSC, ecoVIT exclusive of ecoCRAFT exclusive.
  • Gaswandketels: ecoTEC exclusiv, ecoTEC plus, ecoTEC plus 80-120 of ecoTEC plus VC.

Je hoeft je geen zorgen te maken over je oude ketel of overig afval: wij nemen namelijk alles mee wanneer we je nieuwe ketel komen plaatsen. Om zo lang mogelijk plezier te houden van je CV, is goed onderhoud van groot belang. Een goed onderhouden CV stookt beter, verbruikt minder en gaat langer mee. Wij zijn dan ook niet alleen installateur van centrale verwarming in de regio Antwerpen, maar helpen je ook graag bij onderhoud en reparaties.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd of wij jou van dienst kunnen zijn als installateur van centrale verwarming in de regio Antwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0485 54 01 26. Bekijk ook eens ons laatste nieuws voor o.a. handige energie bespaartips. Wij zijn je graag van dienst bij het plaatsen van je centrale verwarming in Antwerpen. Wanneer je belt, nemen wij dan ook zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!