Condensatieketels

Een Vaillant condensatieketel recupereert calorieën die vroeger de schouw in gejaagd werden. Daarom is het rendement een stuk hoger.

1. CONDENSATIE GASWANDKETELS

Vaillant biedt verschillende modellen condensatiegaswandketels aan die alle bijzonder compact en zuinig in verbruik zijn.

VAILLANT ECOTEC PRO

De ecoTEC pro, een perfecte prijs/kwaliteit-verhouding. De condensatieketel ecoTEC pro is een basisversie van de ecoTEC plus. Als u op zoek bent naar maximale kwaliteit en comfort, maar met een beperkt budget,
heeft u met de ecoTEC pro gevonden wat u zocht!

VAILLANT ECOTEC EXCLUSIV

De ecoTEC exclusiv mag dan betrekkelijk nieuw zijn op de Belgische markt, hij is zich in sneltempo een plaatsje aan het veroveren. Deze ketel is uitgerust met een hoogrendementspomp, is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Het gewenste warmwatercomfort is meteen beschikbaar.

VAILLANT ECOTEC PLUS

De ecoTEC plus heeft nog wat meer vermogen en beschikt over een elektronische druksensor. Een back-upfunctie zorgt ervoor dat zelfs in geval van onverhoopte storing toch een basiswarmtecomfort gegarandeerd is.

2. VAILLANT CONDENSATIE VLOERKETELS

Ook voor een condensatievloerketel kan je bij Centrale verwarming Ielegems uit Brecht terecht. Als erkend Vaillant installateur stellen we graag onderstaande 3 modellen voor:

VAILLANT ECOCOMPACT VSC

Zo is er de ecoCOMPACT VSC voor wie een hoog comfort wil combineren met de modernste technologie. Ook al combineert hij een condensatieketel met een boiler, hij blijft met z’n 1,35 meter hoogte en een oppervlakte van amper 1/3e m² een zeer compact toestel.

VAILLANT ECOVIT EXCLUSIV

De ecoVIT exclusiv, met een vermogen tot liefst 65 kW, wordt door zijn opbouw vaak verkozen om een oude ketel te vervangen. Hij past zich probleemloos aan elke installatie aan.

VAILLANT AUROCOMPACT

De auroCOMPACT is een verwarmingsketel en warmwaterzonneboiler van 190 liter in één met warm water productie volgens de drukloze zonne-energie technologie.

Indirecte warmwater-boilers

Behoefte aan een indirecte boiler? Twee wandhangende warmwaterboilers (uniSTOR VIH CK 70 en CB 75) en drie staande boilers (uniSTOR VIH R 120-200, 300-500 en actoSTOR VIH K 300) met een vermogen van 70 tot 500 liter laten zich, indien gewenst, naar hartelust met verwarmingstoestellen combineren.

INSTALLATIE, HERSTELLING & ONDERHOUD

Bij CV Ielegems stopt de service niet na de plaatsing van de ketel, ook voor of na de installatie staan we voor onze klanten klaar!

PRIJS & OFFERTE CONDENSATIEKETEL

  • Meer weten over de plaatsing van een nieuwe Vaillant condensatieketel?
  • Een ketelonderhoud of herstelling nodig?

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!