Centrale verwarming Zoersel

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zoekt of heeft u een centrale verwarming van Vaillant en bent u woonachtig te Zoersel? Voor de installatie, reparatie en het onderhoud heeft u iemand nodig die expert is op het gebied van Vaillant. Bij Centrale Verwarming Ielegems (CVI) heeft u uw expert gevonden. Sinds jaar en dag werken wij met de producten van Vaillant en kunnen wij niet alleen zorgen voor een goedwerkende centrale verwarming, maar ook voor een thermostaat of boiler in de regio Zoersel kunt u bij ons terecht.

Centrale verwarming in Zoersel, ruime keuze bij CVI

Bij CVI bieden we onze klanten graag opties. De centrale verwarming die u kiest voor uw huis in Zoersel moet uiteraard geschikt zijn voor uw woning en gebruik. Om uw centrale verwarming een stuk zuiniger te maken, werken we met condensatieketels die het water en rookgassen laten kruisen. Op deze manier kan het water de warmte veel beter overdragen. In Zoersel heeft u bij CVI de keuze uit de volgende condensatieketels:

  • Wandketel Vaillant Ecotec PRO;
  • Wandketel Vaillant Ecotec Exlusiv;
  • Wandketel Vaillant Ecotec Plus;
  • Vloerketel Vaillant Ecocompact VSC;
  • Vloerketel Vaillant Ecovit Exclusiv;
  • Vloerketel Vaillant Aurocompact.

De keuze van uw ketel hangt af van onder andere de grootte van uw woning en de ruimte waar de ketel moet komen. Ook de isolatiewaarde van uw huis is hierbij van belang. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor centrale verwarming in Zoersel, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 0485 – 540 126.

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!