Centrale verwarming Deurne

N

Kwaliteitsvolle vakmensen voor uw CV

N

Uitstekende service

N

Specialist in het plaatsen, herstellen en onderhouden van CV

N

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Voor het plaatsen, repareren of onderhoud van een centrale verwarming in Deurne hoeft u niet ver te zoeken. Centrale Verwarming Ielegems (CVI) heeft vele jaren ervaring met het installeren van de centrale verwarming in Deurne. We zijn gespecialiseerd in cv-installaties van het merk Vaillant en aangezien dit merk zelf geen producten installeert, heeft u hiervoor een vakman nodig. Wij hebben ervaring met ieder soort centrale verwarming in Deurne en omgeving en u kunt ons tevens inschakelen voor onderhoud en herstel, mocht er iets met uw cv-installatie aan de hand zijn.

Specialist in centrale verwarming Deurne, alles onder één dak

Met een specialist van CVI heeft u alles dat u nodig heeft voor een goed werkende centrale verwarming in de regio Deurne bij één expert onder gebracht. Wij hebben ons wel gespecialiseerd in het plaatsen van gasketels en niet in ketels voor mazout. Daarbuiten kunt u terecht bij CVI voor installatie en onderhoud van:

Aangezien Vaillant een van de meest voorkomende merken is bij de centrale verwarming van huizen in Deurne en omgeving is het wel zo handig om een installateur bij u in de buurt te hebben die bekend is met hun producten. Wilt u ook een centrale verwarming, of onderdelen daarvan, laten installeren in de regio Deurne? Neemt u dan vooral contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 0485 – 540 126.

%

Klanttevredenheid

Dagen bereikbaar

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!