Boilers

Met vijf types van boilers komt Vaillant tegemoet aan ieders nood en budget. De verhouding prijs-kwaliteit is onveranderlijk uitstekend. Kijkt u even mee?

1. uniSTOR VIH CK 70

De ideale oplossing voor kleinere gezinnen of appartementen met weinig plaats. Deze wandhangende boiler heeft een inhoud van 70 liter en warmt gegarandeerd snel op.

2. uniSTOR VIH CB 75

Het iets grotere broertje van de CK 70 hierboven met dus dezelfde eigenschappen, maar wat meer debiet. Zeer performante boiler en ideale ‘side-kick’ voor de ecoTEC plus VC – condensatieketel.

3. uniSTOR VIH R 120-200

Deze staande warmwaterboiler is klaar voor het grote werk. Heeft u een woning met meerdere badkamers of wordt er veel gedoucht? Deze boiler met verschillende aftappunten geeft geen krimp! Naar keuze in 120, 150 of 200 liter verkrijgbaar.

4. uniSTOR VIH R 300 – 500

Deze uniSTOR doet er in vergelijking met z’n voorganger hier net voor nog een schepje bovenop. Hij garandeert u al het goede van een uniSTOR (heavy duty, verschillende aptappunten, snelle opwarming, minimaal warmteverlies, …) maar neemt volumes van 300, 400 en zelfs 500 liter voor z’n rekening.

. actoSTOR VIH K 300

Deze parel van design biedt het comfort van een uit de kluiten gewassen 300 liter-boiler, maar neemt de plaats in van maar 150 liter. De actoSTOR is uitgerust met een onderhoudsvrije elektronische anode die beschermt tegen corrosie en nooit vervangen moet worden. Deze boiler verenigt niet alleen functionaliteit met esthetiek maar schenkt u ook nog eens gemoedsrust.

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!