Accessoires

Thermostaten en regelingen

Een ketel van Vaillant doet je al snel een derde van je factuur besparen. Indrukwekkend, niet? Wil je echter helemaal het onderste uit de kan halen, dan zorg je voor een doordachte keuze van thermostaat of regeling in functie van de ketel en de installatie waarover je beschikt.

Op deze pagina kan je een keuze maken uit het rijke aanbod van Vaillant. Vanzelfsprekend staan we je graag bij in het uittekenen van de meest geschikte configuratie. Een handige manier om meer te weten te komen over thermostaten en regelaars is deze ‘tool’ over de werking van het type calorMATIC VRC 470; via deze online tool kom je, indien je dat wenst, ook meer over de calorMATIC VRT 370 te weten. Zo kan je nader kennismaken met een thermostaat (de 370) en een regelaar (de 470). En kan je onze uiteenzetting straks perfect begrijpen.

Trouwens, waarom zelf al niet getracht de voor jou meest geschikte combinatie bijeen te puzzelen? Op de website van Vaillant vind je een schat van informatie. Door je voorkeurscombinatie aan ons voor te leggen neem je meteen de proef op de som.

Boilers

Een goede CV-ketel en dito installatie, met de juiste thermostaat als kroon op het werk garandeert je een probleemloze verwarming van je huis. Om over warm water te beschikken voor keuken of badkamer heb je echter een boiler nodig. Er zijn natuurlijk combinatieketels, maar als je CV-ketel nog goed is, dan is het allicht niet nodig om te investeren in een combi-ketel.

Ons brede gamma aan boilers brengt raad. Naast de gasboilers en elektrische boilers wijden we een aparte pagina aan wat mogelijk de boiler van de toekomst is: de zonneboiler.

Erkend Vaillant installateur

vaillant-logo-small

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op, wij reageren zo spoedig mogelijk!